Stuur jouw PWS-docu in voor het Documaken Filmfestival 2022

Stuur jouw PWS-docu in voor het Documaken Filmfestival 2022

Documaken 2022 nieuws 1170 x 600

Hebben jouw leerlingen een profielwerkstuk (PWS) gemaakt in de vorm van een docu? Ben je enorm trots op het resultaat? Doe dan mee met het Documaken Filmfestival dat op 15 april plaatsvindt in bioscoop Het Ketelhuis in Amsterdam.

Tijdens het Documaken Festival worden de beste, mooiste en spannendste PWS-documentaires van 2022 vertoond. Inzenden kan t/m woensdag 23 maart via dit document. Vermeld hierin de titel, de naam van de makers, de naam van je school en een korte omschrijving van de film. Upload ook de documentaire en een still uit de film via dit document.

Een professionele jury selecteert uiteindelijk de 7 genomineerde documentaires die worden vertoond tijdens het festival en die meedingen naar de titel ‘Beste PWS Documentaire 2022’. Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt en zijn er leuke prijzen te winnen, zoals een Cineville-pas en een popcornmachine. Daarnaast worden de winnaars automatisch genomineerd voor het Nationaal Film Festival voor Scholieren.

Het Documaken Filmfestival is elk jaar één groot feest voor oog en oor. Bekijk hieronder Ontluikend, de winnende documentaire van 2021, inclusief een gesprek met makers Lente en Malou van het Montessori Lyceum Amsterdam. Lees hier meer over Documaken.nl