Boek de teamdag

Boek de docenten teamdag

Vraag de teamdag nu aan

Een film maak je met zijn allen. Met camerapersonen, regisseurs, editors, acteurs en grimeurs. Tijdens de Bekijk ’t teamdag voor docenten werk je nauw samen met je collega’s aan verschillende leuke filmopdrachten, voor én achter de camera. Je leert elkaar beter kennen en je ontdekt spelenderwijs de fijne kneepjes van het filmvak.

De Bekijk ’t teamdag bestaat uit verschillende filmopdrachten. Je gaat actief aan de slag als camerapersoon en leert meer over welke camerastandpunten er allemaal zijn. Of je krijgt een les acteren van een spelcoach. Misschien spelen jij en je collega’s wel de hoofdrol in enkele korte filmscènes!

Je leert meer over bekende filmtechnieken door er zelf mee te werken in kleine teams. Zo maak je een grappige stop motion animatie à la Buurman en Buurman en reis je de ruimte in met behulp van een green screen. Of je komt erachter hoe je met grime een dikke wrat op je neus tovert of een bloedig litteken op je arm zet.

Tijdens de Bekijk ’t teamdag staan samenwerken en plezier op de eerste plaats. Je leert nieuwe vaardigheden en je raakt geïnspireerd om film in te zetten tijdens je eigen lessen.