Luc van Leeuwen   |   Directeur

Ik was een jaar of tien. We hadden met onze schoolklas het Mauritshuis bezocht en moesten er een opstel over schrijven. Ik schreef dat ik graag in het Mauritshuis zou willen wonen. Tot mijn grote verbazing  won ik daar een prijs mee! Ik was toen vastbesloten later museumdirecteur te worden, dat leek me de beste kans om ooit in het Mauritshuis te kunnen wonen. Geen van tweeën gelukt, helaas.

Rianne Vogel   |   Educatie

Al op de basisschool was mijn interesse voor kunst en cultuur erg breed. Zo wilde ik bijvoorbeeld voor de eindmusical perse een Marokkaanse dans aanleren en uitvoeren, inclusief prachtige Marokkaanse jurk. En won ik in groep 6 ooit een prijs door het maken van een robot die balletjes kon gooien met behulp van een windblazer. Het is geweldig om als kind te kunnen ontdekken wat je allemaal kan, en toe te werken naar een eindresultaat waar je trots op kunt zijn!

Claudia Cuypers   |   Projectmedewerker

Onze afscheidsmusical op de basisschool was A Christmas Carol van Charles Dickens. Wekenlang zat ik met mijn beste vriendinnetje, avond aan avond, het script door te lezen. Niet alleen onze eigen, maar ook alle andere rollen konden we wel dromen! En toen een ouder mij na afloop vertelde dat zij kippevel had gekregen van mijn zangsolo in de rol van geest van het heden, kon mijn avond niet meer stuk!

Max van Tiggelen   |   Administrateur
Michiel Vaanhold   |   Freelance Regisseur/filmmaker

In 1988 sloot mijn basisschool af met de musical ´de allerlaatste nieuwsshow´. Ik speelde een glansrol als Dagobert Dreutel, hoofdredacteur van een belangwekkende krant. Maar liefst drie keer uitverkocht!