Op maat filmtraining docenten

Prikkel de leergierigheid met film

Op maat filmtraining docenten

Film en YouTube in jouw lessen

Alles draait om YouTube, blockbuster movies, Netflix en Instagram stories! Nou ja alles? In elk geval wel veel, wat betreft jouw leerlingen dan!

In een reeks korte, praktische trainingen leert Bekijk ’t jou hoe je het medium film effectief inzet in jouw lessen op een manier die aansluit op de belevingswereld van je leerlingen. Je brengt zo jouw lesstof tot leven én prikkelt de leergierigheid en het voorstellingsvermogen.

Film op scherm 3 935 x 700
Film op scherm 1 935 x 700
Film op scherm 2 935 x 700

Maak interactieve content

We laten je bijvoorbeeld zien hoe je bestaande YouTube content interactief maakt door er vragen aan toe te voegen. En we gaan monteren en filmen met toegankelijke middelen als tablets en mobiele telefoons. Na de training ben je in staat om goede basisvoorwaarden te scheppen voor het maken van filmpjes door jouw leerlingen.

We bieden op maat gemaakte trainingen aan die aansluiten op jouw specifieke leerdoelen en niveau. We behandelen onderwerpen als cameragebruik, monteren, geluid en filmgenres. Van close up tot over shoulder. Van horror tot drama.

Doe mee!

Film, vlogs, stop motion animaties en mini docu’s kunnen een krachtige rol spelen in het onderwijs op het vmbo. Wil je meer weten of meedoen? Neem dan contact met ons op via [email protected] en laat ons weten wat jouw leerdoelen zijn!

Bekijk hieronder nog een YouTube filmpje van onze filmdocent Mo Anouar over het maken van een succesvolle vlog!