YouTube training docenten

Prikkel de leergierigheid met film

YouTube training docenten

YouTube en film in jouw lessen

Alles draait om YouTube! Nou ja alles? In elk geval wel veel, wat betreft jouw leerlingen dan! In een reeks korte, praktische trainingen leert Bekijk ’t jou hoe je ‘YouTube’ - en laten we het iets breder trekken – ‘film’ effectief inzet in jouw lessen. Om zo jouw lesstof tot leven te brengen én om de leergierigheid en het voorstellingsvermogen van je leerlingen te prikkelen.

Film op scherm 3 935 x 700
Film op scherm 1 935 x 700
Film op scherm 2 935 x 700

Maak YouTube interactief

Wat betreft YouTube laten we jou zien hoe je bestaande filmpjes interactief maakt, bijvoorbeeld door er vragen aan toe te voegen. We bieden op maat gemaakte trainingen aan die aansluiten op jouw specifieke leerdoelen en niveau. We behandelen onderwerpen als cameragebruik, monteren, geluid en filmgenres. Van close up tot over shoulder. Van horror tot drama.

Na de training ben je in staat om goede basisvoorwaarden te scheppen voor het maken van filmpjes door jouw leerlingen. We gebruiken toegankelijke middelen als iPads, mobiele telefoons en apps om de films te draaien en te monteren.

Doe mee!

Film, vlogs, stop motion animaties en mini docu’s kunnen een krachtige rol spelen in het onderwijs op het vmbo. Wil je meer weten of meedoen? Neem dan contact met ons op via info@bekijkt.nl en laat ons weten wat jouw leerdoelen zijn!

Bekijk hieronder nog een YouTube filmpje van onze filmdocent Mo Anouar over het maken van een succesvolle vlog!