Actiefilm workshop

Actiefilm workshop

Achtervolgingen en valpartijen

Vette achtervolgingen, razendsnelle gevechtsscènes en spannende valpartijen. Actiefilms uit Hollywood staan er bol van en in de populaire tv-series op Netflix gaat het er net zo hard aan toe. In de op maat gemaakte workshopreeks actiefilm maken leren jouw leerlingen de fijne kneepjes van het vak!

Actiefim 2 935 x 700 crasky

Zelf een actiefilm maken met een Gimbal

Ze gaan zelf actief aan de slag met het maken van een aantal actiescènes. Zo leren ze hoe ze een valpartij in beeld brengen (zonder dat ze zichzelf bezeren), filmen ze een achtervolging, en bedenken en draaien ze een gevechtsscène. Ze doen dit onder andere met een Gimbal: dat is een enorm flexibel statief waarmee je de meest waanzinnige shots maakt. En dat zorgt voor een professioneel en extreem spannend resultaat!

Het genre actiefilm is uitdagend en zit vol met bewegende camerabeelden. Het leent zich heel erg goed om de creativiteit van jouw leerlingen te prikkelen en sluit goed aan op hun belevingswereld. De basis workshop ‘actiefilm maken’ bestaat uit 3 lesuren waarin jouw leerlingen leren filmen en monteren en aan de slag gaan met een special effects app. De reeks is geschikt voor alle vormen van voortgezet onderwijs. Heb je andere wensen of leerdoelen? Onze filmdocenten denken graag met je mee!

Meer weten over deze workshop?

Mail naar [email protected] of bel 020 58 181 50.