Actiefilm workshop

Actiefilm workshop

Geschikt voor

Alle leerjaren van het voortgezet onderwijs

LOCATIE

Op school/in de klas

Duur

2 x 100 minuten

materialen

Wij zorgen voor iPads (om mee te filmen en monteren) en Gimbals

Prijs

€ 525,00 (binnen Amsterdam, alle workshops op één dag)

Vette achtervolgingen, razendsnelle gevechtsscènes en spannende valpartijen. Actiefilms uit Hollywood en series op Netflix staan er bol van. In de actiefilm workshop van Bekijk ‘t komen jouw leerlingen achter de fijne kneepjes van het vak!

Ze gaan actief aan de slag met het maken van een aantal actiescènes. Ze leren hoe ze een valpartij in beeld brengen zonder dat ze zichzelf bezeren, ze filmen een achtervolging en ze bedenken en draaien een gevechtsscène.

Het actiefilmgenre prikkelt de creativiteit van je leerlingen. Ze filmen en monteren alles in kleine groepjes en met behulp van een app maken ze zelf de special effects. Om alles sneller en mooier in beeld te brengen maken ze gebruik van een Gimbal. Dat is een enorm flexibel statief waarmee je de meest waanzinnige shots maakt.

Eeeeeeeen... ACTIE!

Leerdoelen

  • Leerlingen komen erachter hoe een actiefilm wordt gemaakt
  • Ze leren filmen en monteren met behulp van een tablet
  • Ze oefenen in het samenwerken met klasgenoten
  • De leerlingen trainen hun verbeeldingskracht en creativiteit en ze ontdekken hoe leuk het kan zijn om hun eigen content te maken

Het is natuurlijk ook mogelijk om de workshop aan te passen. Neem vrijblijvend contact op met ons Hoofd Educatie Ellenoor Bakker via [email protected] en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

actie 3 935 x 700