Op Cburg College doen we veel mediaprojecten en hebben we de basisfilm van ons VR-project De herkansing opgenomen.

www.cburgcollege.nl

 

Bekijk ‘t maakt deel uit van het netwerk Filmeducatie, waarin instellingen samenwerken die landelijk activiteiten ontwikkelen op het gebied van filmeducatie

www.filmeducatie.nl

Het Amsterdams Filmmenu is een samenwerking tussen 10 filminstellingen die zich gezamenlijk inzetten voor kwalitatieve filmeducatie op Amsterdamse scholen. Samen organiseren we onder andere de jaarlijkse filmeducatie docentendagen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs..

www.amsterdamsfilmmenu.nl

logo_ketelhuis

Bioscoop Het Ketelhuis op de Westergasfabriek, de vaste partner van Bekijk ‘t op het gebied van filmeducatie.

www.ketelhuis.nl

logo-sweelinck2

Met het Sweelinck College in Amsterdam Zuid werkt Bekijk ‘t samen bij de jaarlijkse projectweek met culturele activiteiten in de onderbouw. Zoals bijvoorbeeld de Global Cardboard City Challenge.

www.sweelinckcollege.nl

Huygens-College

Bekijk ’t werkt samen met het Huygens College aan het project Metropolis West, waarin leerlingen de buurt in beeld brengen. En ook met de brugklassers aan de multimediale science fiction theaterproductie Snickers in Space in jeugdtheater de Krakeling

www.huygens-college.nl

logo_bredero

Op de Bredero Mavo in Amsterdam Noord voerde Bekijk ‘t het tweejarige project VMBO filmschool uit: een mini-filmacademie voor het VMBO!

www.brederomavo.nl

ishlogo

ISH brengt klassieke kunstvormen en straatcultuur bij elkaar in energieke dansproducties. Bekijk ‘t werkt daarbij samen met ISH aan innovatieve vormen van educatie.

www.thisisish.com

logo_solid

Dé hiphopschool in Amsterdam, met eigen producties. Bekijk ‘t werke samen met SGM aan de educatie rondom de VOC-trilogie.

www.solidgroundmovement.nl

logo_aya

Danstheater AYA en Bekijk ‘t werken al een aantal jaar samen op het gebied van scholierenparticipatie, zoals in producties als IDeals en Eerste Keer.

www.aya.nl

Budgetcam logo site

De grootste cameraverhuur webshop van Nederland, altijd een goeie service. Budgetcam is mede-sponsor van de VMBO Filmschool!

https://budgetcam.nl/

Samen met Imagine Film Festival, het filmfestival voor de fantastische cinema, produceren we het VR project De Herkansing.

www.imaginefilmfestival.nl