Het Wellant College in Sloten is een bijzondere school, want zij hebben naast de gewone vakken ook groene vakken! Wij organiseerden een project met een groep eerstejaars leerlingen. Zij maakten een promofilm van alle ‘groene vakken’. Deze film kunnen nieuwe leerlingen bekijken op de open dag op 7 februari.

Groene vakken
Op het Wellant College hebben ze vijf ‘groene vakken’, de praktijkvakken. Dat zijn ‘plant’, ‘bloem’, ‘dier’, ‘koken’ en ‘techniek’.
De leerlingen interviewden docenten en leerlingen over deze vakken. Want wat is er nou het leukst aan koken? Aan welk dier is de docent het meest gehecht? En wat leer je bij het praktijkvak ‘plant’? De leerlingen brachten ook de praktijklocaties in beeld. En daarna monteerden ze het tot een korte reportage.

Open dag
Wil je kijken hoe ’t er op het Wellant College aan toe gaat? En wil je de promofilm ook graag zien? Kom dan naar de open middag of avond van het Wellant College in Sloten op 7 februari 2018. De open middag is van 14.30 tot 17.00. En de open avond is van 18.30 tot 21.00. Het adres is Jan van Zutphenstraat 60 in Amsterdam. Of neem een kijkje op de website.