Bekijk ’t neemt zijn green screens mee naar het Movies that Matter Film Festival!

Ervaren hoe leuk filmmaken kan zijn én laten zien dat je de wereld wil verbeteren? Stap in een green screen van Bekijk ‘t en ruim de plastic soep in de oceanen op, toon je solidair in een illegaal kledingatelier, maak een vuist bovenop de muur van Trump tussen Mexico en de VS of stap in een privéjet en zorg voor nepnieuws.

Voorafgaand aan de educatieve voorstellingen van het Movies that Matter Film Festival zetten wij onze green screens buiten klaar zodat alle leerlingen de kans krijgen hun eigen film te maken. Dit doen wij op 20 en 21 maart bij het Eye Filmmuseum in Amsterdam en van 25 tot en met 28 maart op het Movies that Matter Festival in Den Haag. Als reguliere bezoeker de show stelen op het groene scherm? Bezoek ons dan op 23 en 24 maart in Den Haag.

Movies that Matter is het filmfestival dat onthullende films en documentaires vertoont om de ogen te openen voor mensenrechten. Het festival vindt plaats in Den Haag van 22 t/m 30 maart 2019. Onderdeel van het festival is een educatief programma waarmee Movies that Matter tijdens het festival zo’n 10.000 leerlingen bereikt.